Ministerie van Buitenlandse Zaken

Samenwerking tussen Radost en het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Radost is een samenwerking aangegaan met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, een van de grootste stageaanbieders van Nederland.

Op deze pagina stellen we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen wat betreft stageplekken die het Ministerie aanbiedt. Verdere informatie is te vinden via de onderstaande link. Mochten jullie meer informatie hierover willen of vragen hebben stuur gerust een mail naar radost-fgw@uva.nl.  

Over het Ministerie van Buitenlandse Zaken:

"We zijn er. Om ons koninkrijk wereldwijd te vertegenwoordigen en het verschil te maken met diplomatie. Om te werken aan stabiliteit elders die bijdraagt aan veiligheid in Nederland. We zijn er voor Nederlanders die in het buitenland wonen, werken of reizen en advies of hulp nodig hebben. We zijn er om kansen te creëren en deuren te openen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Om economische groei te bevorderen, waar ook Nederland welvarender van wordt. We zijn er om internationale afspraken te maken over wereldwijde uitdagingen, zoals klimaatverandering en ongelijkheid. En om mee te bouwen aan een eerlijke en duurzame wereld.
We zijn er. Voor Nederland, wereldwijd."